perjantai 21. marraskuuta 2014

Ihanaa viikonloppua kaikille!

Marraskuu lähenee loppuaan ja alettava valmistautumaan jouluun! Osastollamme pikkuhiljaa alamme luoda talvista joulumaista tunnelmaa.

Olemme alkaneet askartelemaan erityisesti joulukalenteria. Meillä on paljon edellis joulujen materiaalia, joita hyödynnämme tietenkin aina, kunnes ovat jo aikansa elänneitä.

Meidän oma joulukalenteri

Askartelemme osastollemme joulukalenteria, 24 päivää, 24 luukkua avattavana. Tarkoituksena on että jokaisella kuudellatoista asukkaallamme on oma päivä. Avattu luukku määrittää kenen päivä on. Luukun sisällä on asukkaan kuva, jolloin tämä asukas nostetaan sinä päivänä niinsanotusti "jalustalle" ja häntä hemmotellaan.  Asukas itse saa päättää itselleen jotain mukavaa erityistä, kuten kauneudenhoitoa, ulkoilua, saunapäivä, ostosreissu, mitä ikinä hän itse keksiikään ja me hoitajat pyrimme toteuttamaan hänen päivänsä. Omana päivänään saa myös sponsoroidun pikkujoululahjan.

Koska päiviä on 24 ja asukkaitamme on 16, jää kalenteriimme 8 päivää, jotka ovat määritettyjä jotakin virikkeellistä toimintaa, kuten esimerkiksi piparien ja torttujen leivontaa.

Tässä askarrellaan joulukalenteria:

 
 
 
Joulukalenteristamme tulee kuusenmuotoinen! Kuusen tulevissa koristeissa ilmenee päivät ja luukut.


 
Kävimme tänää hoitaja Heini, fyssari Laura ja kaksi asukastamme Orimattilan Robinhoodissa ostoksilla!


Irja törmäsi isoon ihanaan halattavaan apina-pehmoleluun! :-)

Kova kiire makeishyllyille!
 

Mukaan lähti asukkaiden pikkujoululahjoja! :-)- Heini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti